متن کامل / درددل های احمدی نژاد با دانشجویان درباره تهمت ها علیه دولت، فراری دادن خاوری، جام زهر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1554
نویسنده : حسین

نمایندگان تشكل‌های علمی و فرهنگی دانشجویی كشور با دكتر محمود احمدی‌نژاد دیدار كردند. رئیس‌جمهور در این دیدار كه بیش از 3 ساعت به طول انجامید، در پاسخ به این ادعا كه احمدی‌نژاد دیگر احمدی‌نژاد سال 84 نیست، اظهار داشت: بنده نیز در آرزوی یاران سال 84 خود هستم.

متن کامل و دقیق سخنان مهم رئیس جمهور، تقدیم می شود:

دکتر محمود احمدی‌نژاد شامگاه پنجشنبه در دیدار نمایندگان تشکل‌های علمی و فرهنگی دانشجویی کشور ضمن ابراز خرسندی از اینکه روحیه آرمانی و عشق به ارزش‌های الهی در جوانان دانشگاهی کشور در نقطه اوج است، گفت: «امروز از صحبت‌ها و نطق دانشجویان متوجه شدم که شعارها، مطالبات، آرمان‌ها و احساس مسئولیت‌های جوانان انقلابی ایران، بسیار بسیار عمیق‌تر و پرشورتر از گذشته ساری و جاری است.»



رئیس‌جمهور با تأكید بر اینکه اختلاف سلیقه، رأی و نظر در کشور وجود دارد، گفت: «ما باید بشنویم، با هم تعامل و گفت‌وگو کنیم و با هم کشور را جلو برده و اداره کنیم.»

 


امروز ارتباط دولت با بدنه مردم در شرایط حداكثری است

 

 

دکتر احمدی‌نژاد در ادامه به شرح شعارهای اصلی دولت پرداخت و با توضیح اینکه «یکی از شعار‌های اصلی دولت اتکا به توده‌های مردم و توجه به عواطف و خواسته‌های اصلی آنها بود»، گفت: « ارتباط دولت با مردم کم نشده و من به طور هفتگی حداقل سه یا چهار دیدار با اقشار مختلف مردم - غیر از سفرهای استانی، شهرستانی و... - دارم و روزانه بیش از 28 هزار نامه مردمی به نهاد می‌رسد که من به طور متوسط 250 تا 300 نامه را شخصاً می‌خوانم.»



رئیس‌جمهور با تصریح به این نکته که امروز ارتباط دولت با بدنه اجتماعی مردم در حداکثر سطح خود قرار دارد، افزود: «البته نمی‌گویم این نقطه کمال است ولی دولت تقریباً همه جا حضور دارد این هم به این معنا نیست که همه کارگزاران دولت دارند وظایفشان را درست انجام می‌دهند، یعنی همه دارند با روحیه انقلابی و حزب الهی کار می‌کنند، خیر چنین ادعایی را نمی‌کنم، اما این بدان معنا نیست که رسیدگی به مسائل و درخواست‌های مردم در حد کمال و سطح مطلوب رسیده، اما تمام تلاش دولت در حداکثر کردن این ارتباط و رفع مشکلات مردم است.»

 


دولت اگر برنامه نداشت، نیاز به تغییر نداشت

 

 

رئیس‌جمهور در پاسخ به این ادعا که دولت در طول این هفت سال برنامه‌ای نداشته است، افزود: « اگر دولت برنامه نداشت، اصلاً نیاز به تغییر نداشت، اگر برنامه نداشت، تحت فشار قرار نمی‌گرفت. ما هم در اقتصاد، هم در سیاست و هم در فرهنگ برنامه کاملاً مدونی را دنبال کردیم و به همین دلیل است که بزرگترین و گسترده‌ترین کارهای تحولی اقتصادی در این دولت انجام شده است با اینکه حداکثر ممانعت نسبت به برنامه‌های تحولی وجود داشته است.»



یک برنامه تا بخواهد عملیاتی شود باید از هفت‌خان رستم بگذرد

 

 

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه شعار دوم دولت عدالت‌گرایی بود، گفت: «دولت در این راستا همه تلاشش را کرده و الان هم دارد انجام می‌دهد، نمی‌خواهم اسم ببرم ولی تقریباً همه برنامه‌های دولت در جهت عدالت است، البته این بدین معنی نیست که دولت در همه اینها موفق بوده، چون فقط دولت در کشور تصمیم‌گیر ‌نیست و یک برنامه تا بخواهد عملیاتی شود باید از هفت خان رستم بگذرد، و همه رویش اثر می‌گذارند و بعضاً تغییراتی در آن ایجاد می‌کنند که جنبه قانونی و تکلیفی پیدا می‌کند که در این صورت کار دولت خیلی سخت می‌شود و باید با تحمل پیچیدگی‌ها و سختی‌های بیشتری کار را پیش ببرد.»

 

رئیس‌جمهور به عنوان نمونه به کاهش ضریب جینی از 0.4023 به 0.38 اشاره کرد و گفت: «البته شما مسائل یک سال اخیر را یک مقدار تفکیک کنید که به آن اشاره خواهم کرد.»

 

 


دولت را متهم کردند که دنبال عدالت توزیعی است!

 

 

وی با اشاره به اینکه دولت به آرمان عدالت وفادار بوده و هست، افزود: «اگر می‌بینید دولت بر یک حقی و بر دفاع از کسی ایستادگی می‌کند، به خاطر تعهد و به خاطر سوگندی است که خورده‌ایم که دفاع کنیم از حق و عدالت.»



رئیس‌جمهور با اشاره به پیچیده بودن مسائل بانکی گفت: «دولت سعی کرده بیشترین توزیع منابع را در کنار بیشترین رشد تولید در کشور داشته باشد، به طوری که دولت را متهم کردند دنبال عدالت توزیعی است.»



رئیس‌جمهور با بیان اینکه تولید و سرمایه‌گذاری تقریباً در همه بخش‌های اقتصادی کشور جهشی بوده، افزود: «البته ما در دل همین سرمایه‌گذاری‌ها عدالت را هم لحاظ کرده‌ایم. حجم وسیع بنگاه‌های کوچکی که ایجاد شده، همه اینها در جهت عدالت است. توزیع منابع را از پائین‌ترین سطوح اجتماعی و از روستا شروع کردیم، از مستضعفین شروع کردیم، از تحت پوشش‌ها شروع کردیم، از بازنشسته‌ها و کارمندان شروع کردیم، از کشاورزان و دامداران و عشایر شروع کردیم. اینها عدالت است. البته معنایش این نیست که یک عده قلیلی جلو نزدند و بعضی خطوط را رد نکردند.»

 

 



قانون را طوری می‌نویسند که از دست رئیس‌جمهور خارج شود

 

 

رئیس‌جمهور در پاسخ به انتقادهایی که درخصوص نحوه اجرای اصل 44 قانون اساسی در کشور مطرح می‌شود، گفت: «اصل 44 را ما چگونه اجرا کردیم؟» بعضی از دوستان گفتند اقتصاد لیبرالی، کجا ما دنبال اقتصاد لیبرالی بودیم؟ یک نشانه‌اش را بگویید. بله اصل 44 قانون شده و دولت مکلف شده آن را اجرا کند، اما ما چگونه آن را اجرا کردیم؟ باز در جهت ایجاد و اعمال عدالت آن را اجرا کردیم. اولاً 40درصدش را به سهام عدالت اختصاص دادیم و در بدنه اجتماع توزیع کردیم، بعد هم نهادهای عمومی غیردولتی که عمدتاً متصل به توده‌های مستضعف کشورند را به عنوان یک گام وسط وارد کردیم. فحشش را هم داریم می‌خوریم! ما کی دنبال اقتصاد لیبرالی بودیم! هرگز نبودیم. آن را قبول نداریم، اما معنایش این نیست که تمام دستگاه‌های اثرگذار در تصمیم‌گیری کشور حرف ما را قبول دارند. قانون را طوری می‌نویسند که از دست رئیس‌جمهور خارج شود. خب من چه کار باید بکنم؟ یا باید دعوا کنیم که بعد خود شما می‌گویید آقا شروع کردید به دعوا! سکوت هم کنیم می‌گویید تو خودت مقصری! ما سعی کردیم قانون موجود را با استفاده از سایر قوانین و با تحمل فشارها بالاخره به سمت عدالت بکشانیم.»

 



می‌گفتند‌ داری حرف بی‌ربط می‌زنی!

 

 

رئیس‌جمهور با اشاره به ماجرای فساد بانکی گفت: «جالب است در ماجرای بانکی شش سال بود که من فریاد می‌زدم آقا یک عده زیادی دارند پول‌ها را می‌برند و به توده‌های مردم پول نمی‌رسد، به من حمله می‌کردند که این حرف‌ها چیست که تو‌داری می‌زنی، ‌داری اقتصاد را به هم می‌زنی، ‌داری در مقابل قانون ایستادگی می‌کنی، این نظام بانکی توسط شورای نگهبان تأیید شده و شرعی و اسلامی است و تو‌داری حرف بی‌ربط می‌زنی. بعد یک ماجرایی درست کردند به اسم 3هزارتایی و نوک حمله را برگرداندند به سمت دولت. چه طور می‌شود که ما، هم وقتی فریاد می‌زنیم فحش می‌خوریم و هم وقتی که اتفاقی می‌افتد باز باید جواب بدهیم!»

 

 

خیلی اتفاق‌ها در عرصه اقتصاد رخ می‌دهد که من مطلقاً قبول ندارم

 

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه خیلی اتفاق‌ها در کشور در عرصه اقتصاد رخ می‌دهد که من مطلقاً قبول ندارم، گفت: «دوست عزیزی گفت آیا اهمیت رسیدگی به ارز و سکه کمتر از سفر به امریكای جنوبی بود؟ مگر ما رفتیم امریكای جنوبی تفریح کنیم؟ رفتیم آنجا استراحت؟! یا اینکه ما خبر داشتیم دشمن می‌خواهد ضربه بزند و باید کانال‌های رزرو و فضاهای تنفسی برای اقتصاد و رزرو بانکی و ارزی درست کنیم. رفتیم آنجا صحبت کردیم، بحث کردیم، توافق کردیم، جمع‌بندی کردیم، آمدیم.»

 


حرف‌هایی که می‌توانم به شما بگویم یک ششم حرف‌هایی است که نمی‌توانم بگویم

 

 

رئیس‌جمهور با تصریح به اینکه آن حرف‌هایی که من می‌توانم به شما بگویم شاید یک ششم آن حرف‌هایی است که نمی‌توانم بگویم، گفت: «بالاخره ما باید اساس انقلاب، کشور و منافع ملی را حفظ کنیم. به من می‌گویند چرا نمی‌گویی تحریم؟ به من گفتند برو صحبت کن بگو چه خبر است. بله یک موقعی می‌شد بگوییم یک وقت هم نباید بگوییم. آن موقع گفتن تکلیف است و این موقع نگفتن. انجام وظیفه مهم است. من خدا را شکر می‌کنم که خیلی‌ها در این مسائل اقتصادی که پیش آمد به دولت فحش می‌دهند، نمی‌گویند طراحی‌های دشمن اثر گذاشت. چون اگر مردم بپذیرند که طراحی‌های دشمن اثرگذار بود، خیلی از معادلات به هم می‌خورد. البته نمی‌خواهم بگویم فقط طراحی‌های دشمن است، طراحی‌های داخلی و دشمن با هم است ولی خیلی‌هایش را الان برای شما نمی‌توانم بگویم. شاید یک روزی گفتم اما الان نمی‌شود. ما باید فعلاً از یک گردنه‌ای عبور کنیم.»



ایستادن در خط مستقیم الهی مثل ایستادن روی تیغه شمشیر است

 

 

دکتر احمدی‌نژاد با تأكید بر اینکه ایستادن در خط مستقیم الهی مثل ایستادن روی تیغه شمشیر است، خاطرنشان کرد: «اگر به همین سادگی بود که بعضی‌ها می‌گویند و می‌نویسند که اصلاً نوبت به ماها نمی‌رسید. اگر به همین سادگی بود، امیرالمؤمنین را خانه‌نشین نمی‌کردند، اگر به همین سادگی بود امام حسن عسگری در محاصره قرار نمی‌گرفت. ذهنتان را ببرید به صدر اسلام، مگر می‌شود در اول انقلاب توحیدی و بعثت پیامبر، فرزند پیامبر که همه می‌دانند معصوم است، جانشین پیامبر است، اما آنچنان منزویش کنند که هفت سال ته چاه زندانی باشد! پیش زمینه آن یک جنگ روانی سنگین، تهمت و افترا است که بعد به آنجا می‌رسد.»

 

 



اگر شما تا حالا دریافتی داشتید، من هم داشته‌ام!

 

 

وی در پاسخ به این ادعا که رئیس‌جمهور کار را رها کرده و مدیریت هدفمندی یارانه‌ها، سکه، ارز و... را به معاونانش واگذار نموده است و آنها نمی‌توانند مسئله را کنترل کنند، گفت: «من کار را رها کرده‌ام! از پارسال تا حالا جلسات هدفمندی یارانه‌ها یک هفته هم تعطیل نشده است. 16 هفته است که هر هفته خود من به طور مستقیم حداقل 12 ساعت روی این موضوعات وقت می‌گذارم. ولی بالاخره هر چه ما به نهادهای امنیتی و اطلاعاتی گفتیم بابا پشت صحنه را به ما بدهید، نکردند! بلاخره بانک مرکزی ارز داده و باید تبدیل می‌شده به کالا و خدمات، نشده! این کجا رفته؟ بگویید به من. اگر شما تا حالا دریافتی داشتید، من هم داشته‌ام!»

 



به خدا، پایبندی امروز ما به عدالت اگر 50 برابر سال 84 نباشد، کمتر نیست

 

 

رئیس‌جمهور با تأكید دوباره بر پایبندی دولت به عدالت گفت: « به خدا، به خدا، پایبندی امروز ما به عدالت- علی رغم همه بداخلاقی‌ها- اگر 50 برابر سال 84 نباشد، کمتر نیست. (تکبیر دانشجویان)



ما پایش ایستاده‌ایم که داریم می‌خوریم. دوست عزیزی گفت من حرف‌هایی که چپ و راست می‌زنند را نمی‌خواهم به تو بگویم. خیلی تشکر می‌کنم از ایشان ولی حرف‌های ایشان تقریباً همون‌ها شد! هم چپ می‌زند هم راست می‌زند، هر دو طرف دارند می‌زنند. آیا فكر می­كنید این واقعاً به خاطر این است که دولت کم کاری می‌کند! دولت کی کم کاری کرده؟ پنجشنبه‌ها که تهران تعطیل است. یک پنجشنبه ما تعطیل نبودیم، یک جمعه هم تعطیل نبودیم. اصلاً مگر ما تعطیلی داشتیم؟ الان مگر داریم، الان کمتر از شش ماه قبل کار می‌کنیم؟



ما هستیم؛ خواهر عزیزم، برادر عزیزم ما در کنار شما هستیم ولی مسائل را یک مقدار عمیق‌تر ببینید.»

 


اشراف تیم اقتصادی دولت بر مسائل اقتصادی از همه اقتصاددان های کشور واقعی‌تر است

 

 

دكتر احمدی‌نژاد در ادامه تأكید كرد: «به صد دلیل که شاید شما نود و نه تایش را بدانید، الان دولت در سکوت است، اما معنای سکوت این نیست حرف‌هایی که می‌زنند درست است یا ما قبول داریم یا پاسخی نداریم، خود بنده بیش از 1700، 1800 ساعت در جلسات کارشناسی راجع به طرح‌های اقتصادی دولت شرکت کردم. نامه دادیم به تمام اساتید اقتصادی کشور، بلا استثناء که آقا این موضوع، این هم زمینه‌اش، ما هم این مقدار کار کردیم، از جناب عالی دعوت می‌کنیم اگر می‌خواهید حضوری نظر بدهید این ساعت‌ها ما در خدمت‌تان هستیم، اگر می‌خواهید مکتوب بدهید، بنویسید به ما بدهید. الان به شما عرض می‌کنم و اعلام عمومی هم می‌کنم تیمی که الان در دولت در اقتصاد فعالیت می‌کند، اشرافش بر مسائل اقتصادی کشور از همه اقتصاددان‌های کشور واقعی‌تر است و دارد کار را دنبال می‌کند.



بله اطلاع‌رسانی کم است و من هم این انتقاد را به همکارانم دارم و گفته‌ام بروید در مجامع دانشگاهی، بحث کنید، به سؤالات پاسخ بدهید. می‌دانید من آدم اهل گله و نگاه به گذشته نیستم. من نگاهم همیشه به جلو است و گله‌گذاری را ضعف می‌دانم. ولی بالاخره وزیر هم یک ظرفیتی دارد. من پارسال به مقام معظم رهبری عرض کردم؛ گفتم آقا وزرای ما در دولت دهم به اندازه 16 سال دولت‌های قبل ازدولت نهم، سؤال و استیضاح جواب داده‌اند. هر یک سؤال 30 ساعت وقت می‌گیرد. هی بدو اینجا، بدو آنجا. اخیراً هم که اضافه شده، بازرسی سؤال می‌کند بیرون می‌آید دیوان محاسبات سؤال می‌کند، بعد قاضی سؤال می‌کند بعد می‌رود کمیسیون الف، بعد کمیسیون ب و... وزیر دیگر وقت نمی‌کند، چه کار باید کند؟ بالاخره ما می‌خواهیم یک طرح را اجرا کنیم باید چند هزار نفر را دانه به دانه توجیه کنیم؟ در هیچ جای دنیا این گونه نیست. دولت تصمیمی می‌گیرد، یک مرجع را قانع می‌کند می‌رود کارش را می‌کند بعد هم وسط کار نمی‌آیند هر روز یقه‌اش را بگیرند این جوری کن، اون جوری کن... آقا خودت انجام بده... داستانش را شنیده‌اید: طرف نشست غذا بخورد دید یک گربه‌ای آنجاست. گربه گفت میو، یک لقمه گذاشت پیشش. دوباره تا خواست بخورد گربه گفت میو، باز یک لقمه داد. باز تا می‌خواست غذا بخورد گربه گفت میو... گفت بابا اصلاً این غذا مال تو، حال ما «میو میو». (خنده حضار)



مدیرعامل بانک ملی را چه کسی فراری داد؟

 

 

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه تعهد دولت به عدالت، پاکی و پاکدستی بوده است، اظهار داشت: «کسی توانست اثبات کند که این دولت به اندازه یک ریال از پاک دستی فاصله گرفته؟ مدیر عامل بانک ملی را چه کسی فراری داد؟ ما! من مکاتبه کردم با تمام مراجع مسئول، گفتم این رد پا، این آقا، این آقا و این آقا فراری دادند. این کلید مسائل، بیایید ببینید تا مسائل روشن شود. چرا آن را بهانه کرده‌اید و هر روز دولت را متهم می‌کنید؟ این ماجرا را که من پیگیری کردم، افشا شد. با همین ارتباطات مردمی به من گفتند یک جریان سویی در فلان جا دارد اتفاق می‌افتد من هم فوری به وزرای اقتصاد و رئیس بانک مرکزی گفتم ببینید چیست؟ تا مطلع شدند، بدلش را زدند تا خود دولت را متهم کنند. من اصلاً نمی‌خواهم قضاوت کنم ولی ما در اقتصاد نباید سیاسی کاری کنیم.»



دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه همه ضعف دارند و هیچ‌کس کامل و مطلق نیست و قطعاً ضعف‌هایی در بسیاری از امور، از جمله تصمیم‌گیری‌ها وجود دارد، گفت: «من ضعفم از همه بیشتر است. من اگر خودم بخواهم ضعف‌های خودم را بشمرم یک جلسه دوازده ساعته باید بگذارید ضعفهایم را بشمرم. ما که گفتیم کف پای ملتیم، آخر صف ملت و ته خطیم و افتخار می‌کنیم. بنده خودم و معاونم ضعف داریم، اما این ضعف آنی نیست که می‌گویند. بالاخره ما می‌خواهیم مدیریت کنیم، در تشخیص‌ها، در عزل و نصب‌ها اشتباه هست. ولی اینکه دولت را متهم کنند که سوءاستفاده کرده یا از سوءاستفاده‌ چی حمایت کرده. این خیلی ظلم بزرگی است.»

ادامه متن لینك زیر ...


منبع :http://www.sarihnews.com/siyasi/1396-1391-05-14-16-21-24





:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی نژاد , عرفان ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: